Samtale / Uddybende om coaching-samtalen / Investér i dig selv

Investér i dig selv


Vi bliver opfordret til at investere i aktier og bolig. Jeg vil gerne opfordre dig til at investere i dig selv. Jeg tænker ikke på wellnes og solrejser, men jeg tænker på, at du investerer i at komme til at leve det liv - fagligt og personligt - der er tættest muligt, den person, du er.
 
Jeg véd godt, at det måske ikke er det første, du tænker på, når du skal bruge penge på noget. De fleste af os er nødt til at prioritere i økonomien, og for mange er det uvant at bruge pengene på at blive et mere livsklogt og tilfreds menneske. Jeg synes, du skal give det et forsøg.
 
Gennem samtale får du adgang til hidtil slumrende kapaciteter i din personlighed, og du kommer til at se nye muligheder i din tilværelse. Jeg tilbyder et udviklende rum for samtale, hvor du kan bevæge dig fremad som menneske - og efter dine ønsker og behov kan samtalen kombineres med forslag til yoga-øvelser og meditation. Jeg er sikker på, at du vil komme til at kunne mærke forskel. Jeg stryger dig ikke med hårene men får dig til at spidse øre og bruge din gode hjerne - og hjertet ikke at forglemme.
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453