Drømme-samtale / Hvorfor en samtale om drømme?

Hvorfor en samtale om drømme?

Derfor skal du forstå dine drømme:
 
- Drømme har ofte et bedre bud end dit bevidste jeg på forstå og løse en problematisk situation, du aktuelt står i.
 
- Med drømmene får du indsigt i et helt nyt univers til forståelse af, hvem du er.
 
- Du får et navigationsinstrument for fremtiden, der aldrig overlader dig til dig selv.
 
Hvis du kunne alt dette på egen hånd, var der ikke grund til at betale penge for at samtale med sådan én som mig. Det kan imidlertid de færreste og derfor er en drømme-samtale ofte en nødvendighed for at forstå din drøm. Med træningen kan du selv få denne kompetence.
 
Hvordan foregår en drømme-samtale?
 
Samtalen starter med, at du fortæller lidt om dig selv, din livssituation og hvorfor du er begyndt er se på dine drømme. Herefter går vi over til drømmen. Du kan vælge at sende din drømme (eller drømme) på forhånd eller du kan komme med den til samtalen. Når jeg kender din drøm spørger jeg lidt ind til, om der er noget i drømmen, der selv siger dig noget. Herefter fortæller jeg dig, hvilke temaer, jeg ser i drømmen og forklarer også, hvofor drømmen ser ud, som den gør. Gennem samtalen afdækker vi drømmens betydning for dig.
 
Nogle mennesker vælger at komme gennem en længere periode med deres drømme. Mine drømme-samtaler er ikke terapi men kan bedst bskrives med det ord, jeg har valgt at bruge, nemlig en samtale, der er en gensidig refleksion over drømmen og dens betydning.
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453