Samtale / Hvorfor en coaching-samtale om drømme

Hvorfor en coaching-samtale om drømme

Derfor er det en god idé forstå dine drømme:
 
- Drømme har ofte et bedre bud end dit bevidste jeg på forstå og løse en problematisk situation, du aktuelt står i.
 
- Med drømmene får du indsigt i et helt nyt univers til forståelse af, hvem du er.
 
- Du får et navigationsinstrument for fremtiden, der aldrig overlader dig til dig selv.
 
Hvis du kunne alt dette på egen hånd, var der ikke grund til at betale penge for at samtale med sådan én som mig. Det kan imidlertid de færreste og derfor er en drømme-samtale ofte en god idé for at forstå din drøm. Med træningen kan du selv få denne kompetence.
 
Hvordan foregår en drømme-samtale?
 
Samtalen starter med, at du fortæller lidt om dig selv, din livssituation og hvorfor du er begyndt at se på dine drømme. Herefter går vi over til drømmen. Du kan vælge at sende din drømme (eller drømme) på forhånd eller du kan komme med den til samtalen. Når jeg kender din drøm spørger jeg lidt ind til, om der er noget i drømmen, der selv siger dig noget. Herefter fortæller jeg dig, hvilke temaer, jeg ser i drømmen og forklarer også, hvofor drømmen ser ud, som den gør. Gennem samtalen afdækker vi drømmens betydning for dig.
 
Du er meget velkommen til at komme både en enkelt gang eller lidt flere gange. Mine drømme-samtaler er ikke terapi men, der er en gensidig refleksion over drømmen og dens betydning.
 
Til dig, der ikke kan huske dine drømme
 
Alle mennesker drømmer, men måske kan du ikke huske dine drømme. Du er alligevel meget velkommen. Jeg har aldrig mødt et menneske, der ikke har kunnet drage nytte af en samtale om dét, liggger på sinde. Og hvem véd - måske kommer du til at kunne huske dine drømme. Vi kan jo prøve!
 
Drømme som en del af et coaching-forløb
Når jeg giver coaching, typisk i et forløb om sporskift, vil jeg meget gerne drøfte dine drømme med dig. Det kan give en større sikkerhed for, om du er på rette spor.
 
 
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453