Om Jan

 
 
Mennesket er et meget mærkeligt væsen. Som den islandske sanger, Bjørk synger: "There's definitely, definitely, definitely no logic to human behavior". Jeg er helt enig. Lige som du tror, du kender et menneske, bliver du overrasket. Vi mennesker kan både være utrolig egoistiske, snævnersynede og primitive, men vi kan også være storsindede og udvise altruisitisk moral. I en efterfølgende sætning i sangen tilføjer Bjørk "And there's no map". Den sætning er jeg til gengæld ikke helt enig i, for de natlige drømme er faktisk en slags kort.  Jeg elsker drømme. Jeg har studeret og arbejdet med drømme i over 30 år. Jeg kender ikke noget andet værktøj, der er så præcist som drømme til at afdække  muligheder og udfordringer i en given livssituaton.
 
Da jeg som ung begyndte at studere drømme, ændrede mit liv sig - støt og roligt. Jeg fandt ud af, at livet rummer langt mere, end den almindelige hverdagssnak giver plads til. Med drømmene fandt jeg sprog til en længsel, jeg aldrig tidligere havde kunnet formulere. En længsel efter at livet skal folde sig helt ud i sine fulde dimensioner. Siden hen har jeg erfaret, at virkelig mange menensker har denne længsel. Nogle menensker hører den som en indre sagte hvisken, andre som en brølende megafon. I dag, hvor der er så utrolig meget mental støj i verden, kan det være svært at høre sit indre. Drømmene er en vej til det.
 
Lidt formelt: Jeg er uddannet cand.mag. i samfundsfag & psykologi, har en ph.d-grad i læreprocesser samt to yogauddannelser. Jeg har en baggrund som universitetslektor, inden jeg blev selvstændig.
 
Aktuelt

Jeg arbejder lige nu på forskellige projekter. Først og fremmest en bog om drømme, men også en bog mere om håb, end den jeg allerede har skrevet. Så har jeg også en mere personlig bog i støbeskeen, en biografi sammen med en ven, der har muskelsvind samt et fotografisk projekt med mennesker i socialt udsatte livssituationer. Men jeg har stadig tid til at samtale og holde foredrag. Du er velkommen!
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Jan Brødslev Olsen
Firmaadresse:
Klokkestøbergade 17
90000 Aalborg
+45 25 86 14 53
 
 
 
Se også mit arbejde med fotografisk kunst:
 
 
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453