Om Jan

Jeg er specialist i drømme. Jeg har studeret og arbejdet med drømme i over 30 år. Jeg kender ikke noget andet værktøj, der er så præcist som drømme til at afdække  muligheder og udfordringer i en given livssituaton.
 
Da jeg som ung begyndte at studere drømme, ændrede mit liv sig. Min verden gik fra at være todimensional og lidt flad til at få dybde og mening. Jeg fandt ud af, at livet rummer langt mere, end den almindelige hverdagssnak giver plads til. Med drømmene fandt jeg sprog til en længsel, jeg aldrig tidligere havde kunnet formulere. En længsel efter at livet skal folde sig helt ud i sine fulde dimensioner. Siden hen har jeg erfaret, at virkelig mange menensker har denne længsel. Nogle som en sagte hvisken, andre som en brølende megafon.
 
Der er selvfølgelig også andre veje at gå end at arbejde med sine drømme for at opdage sine indre muligheder og udfordringer. Dem benytter jeg mig selvfølgelig også af. Naturen spiller en stor rolle for mig og har gjort det siden jeg var barn. SIden er yoga og meditation kommet til.
 
Jeg er kommet til et tidspunkt i livet, hvor det er tid til at give videre. Her har jeg stor glæde af mine uddannelser som cand. phil. i samfundsfag, exam. art. i psykologi, samt en forskeruddannelse (ph.d) inden for erkendelses- og læreprocesser. Jeg har efterfølgende gennem mange år undervist, vejledt og forsket i psykologiske og filosofiske emner på universitetet og andre videregående uddannelser.
 
I de mange år, jeg har beskæftiget mig med drømme har karrieren i universitetsverdenen været til stor nytte. Her har jeg skrevet fagbøger og artikler om emner som livsmening, tillid, lykke og håb og disse emner har gvet endnu større faglig baggrund for arbejdet med drømmene.
 
Jeg laver ikke behandling men samtaler. Den livs- og samtalefilosofiske grundtræning har jeg fået gennem næsten tyve årsårs undervisning og personlig vejledning hos filosof, mag. art. Asta Fink.  Endelig har jeg to uddannelser som certificeret yogalærer (Power Vinyasa & Yin yoga), som ud over en grundlæggende indsigt i yogafilosofi har givet en solid erfaring med kroppens intelligens.
 
Jeg sætter pris på at være analytisk skarp, åben, humoristisk, venlig og tålmodig, selvom jeg selvfølgelig ikke kan garantere, at du vil opleve mig sådan. Ingen mennesker er ens. Jeg glæder mig til at høre hvad du har på hjertet og høre dine drømme.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Jan Brødslev Olsen
Firmaadresse:
Klokkestøbergade 17
90000 Aalborg
+45 25 86 14 53
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453