Om

 
 
Min passion er at formidle og samtale om dét, der er menneskeligt og samfundsmæssigt betydningsfuldt. Min virksomhed har derfor fokus på at formidle psykologisk og filosofisk viden, og på at samtale og give coaching til menensker, der har brug for ny inspiration - fagligt og personligt.
 
Jeg har hele livet været optaget af, hvad det vil sige at udvikle sig som menneske og bringe sine kvaliteter og kompetencer i spil med de sociale omgivelser, vi befinder os i.

Den vigtigste lærdom om livet er selvfølgelig dén, man får ved at leve livet. Sådan er det også for mig, men boglig viden er også nyttig. Her har jeg haft stor glæde af mine uddannelser som cand. phil. i samfundsfag, exam. art. i psykologi, samt en forskeruddannelse (ph.d) inden for erkendelses- og læreprocesser. Jeg har efterfølgende gennem mange år undervist, vejledt og forsket i psykologiske og filosofiske emner på universitetet og andre videregående uddannelser.
 
Den livs- og samtalefilosofiske grundtræning har jeg fået gennem mange års undervisning og personlig vejledning hos filosof, mag. art. Asta Fink. Desuden har jeg i årtier beskæftiget mig med samtalen som udviklingsredskab, natlige drømme og meditation. Endelig har jeg en uddannelse som certificeret yogalærer (RYT 200+), som ud over en grundlæggende indsigt i yogafilosofi har givet uvurderlig erfaring med kroppens intelligens.
 
Jeg sætter pris på at være analytisk skarp, åben, humoristisk, venlig og tålmodig, selvom jeg selvfølgelig ikke kan garantere, at du vil opleve mig sådan. Ingen mennesker er ens.
 
 
 
 
 

 
 
 
Jan Brødslev Olsen
Firmaadresse:
Klokkestøbergade 17
90000 Aalborg
+45 25 86 14 53
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453