Om

 
 
Cand. mag. & Ph.d.
Certificeret Yogalærer
 
Min passion er at formidle og samtale om dét, der betyder noget for os mennesker. Min virksomhed har derfor fokus på at formidle psykologisk og filosofisk viden - og ikke mindst på at samtale og give coaching til menensker, der har brug for ny inspiration - personlig og fagligt.
 
Den vigtigste lærdom om livet er selvfølgelig dén, man får ved at leve livet. Sådan er det også for mig, men boglig viden er også nyttig. Her har jeg haft stor glæde af mine uddannelser som cand. phil. i samfundsfag, exam. art. i psykologi, samt en forskeruddannelse (ph.d) inden for erkendelses- og læreprocesser. Jeg har efterfølgende gennem mange år undervist, vejledt og forsket i psykologiske og filosofiske emner på universitetet og andre videregående uddannelser.
 
Den livs- og samtalefilosofiske grundtræning har jeg fået gennem mange års undervisning og personlig vejledning hos filosof, mag. art. Asta Fink. Desuden har jeg i årtier beskæftiget mig med samtalen som udviklingsredskab, natlige drømme og meditation. Endelig har jeg to uddannelser som certificeret yogalærer (Power Vinyasa & Yin yoga), som ud over en grundlæggende indsigt i yogafilosofi har givet en solid erfaring med kroppens intelligens.
 
Jeg sætter pris på at være analytisk skarp, åben, humoristisk, venlig og tålmodig, selvom jeg selvfølgelig ikke kan garantere, at du vil opleve mig sådan. Ingen mennesker er ens.
 
 
 
 
 

 
 
 
Jan Brødslev Olsen
Firmaadresse:
Klokkestøbergade 17
90000 Aalborg
+45 25 86 14 53
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453