Om Jan

 
 
Mennesket er et meget mærkeligt væsen. Som den islandske sanger, Bjørk synger: "There's definitely, definitely, definitely no logic to human behavior". Jeg er helt enig. Lige som du tror, du kender et menneske, bliver du overrasket. Vi mennesker kan både være utrolig egoistiske, snævnersynede og primitive, men vi kan også være storsindede og udvise altruisitisk moral.
Det er nok på grund af denne forvirring, at den menneskelige eksistens altid har interesseret mig og givet mig passionen for at forske, skrive, foredrage og undervise om menneskelivet. Vores søgen efter at finde håb, lykke og mening i en tid, der undertiden kan virke kaotisk og uden retning.
 
 
Lidt formelt: Jeg er uddannet cand.mag. i samfundsfag & psykologi, har en ph.d-grad i læreprocesser samt to certificerede yogauddannelser, en såkaldt Vinyasa og en Yin-uddannelse. Jeg er medlem af Yoga Alliance, en international sammenslutning af yogaudannelser og yogalærere. Jeg har en baggrund som universitetslektor, inden jeg blev selvstændig. Jeg har skrevet om en stor mængde psykologiske og filosofiske emner. Ikke mindst menneskets vej gennem livets faser og de sporskift, vi ofte må tage. Du kan se mere på min
 
 
Aktuelt

Jeg arbejder lige nu på forskellige projekter. Først og fremmest en bog om drømme, men også en bog mere om håb, end den jeg allerede har skrevet. Så har jeg også en mere personlig bog i støbeskeen samt en biografi sammen med en ven, der har muskelsvind. Desuden underviser jeg i yoga nogle timer om ugen. Men jeg har stadig tid til at samtale og holde foredrag. Du er velkommen!
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Jan Brødslev Olsen
Firmaadresse:
Klokkestøbergade 17
90000 Aalborg
+45 25 86 14 53
 
 
 
Se også mit arbejde med fotografisk kunst:
 
 
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453