Drømme-samtale / Samtale-emner

Samtale-emner

Jeg har specialiseret mig i to emnefelter,  men kan selvfølgelig også samtale om andre emner. Du skal ikke holde tilbage for at sende mig en forespørgsel.
 
 
1. Forstå og brug dine natlige drømme
 
En kvinde drømte, at hun var ved at løbe tør for benzin i sin bil. Der var kun brændstof til få kilometer. Hendes jobsituation var, at hun var hårdt presset, men havde selv tænkt, at hun lige skulle have et aktuelt projekt færdigt inden for de næste halve år. Drømmen fortalte klart, at hun skulle finde en anden strategi end den sædvanlige med at bide tænderne sammen og knokle igennem.
 
Drømme er billedlige udtryk for, at din bevidsthed har en intelligens, der overgår det, du er klar over. Vores jeg er ofte domineret af en snæver tankegang, der overskygger vores egentlige intelligens. Det er ikke smart og fører ofte til forkerte beslutninger i vores hverdag.
 
 
 
2. Sporskift
 
Mange mennesker ønsker at skifte spor. Typisk ønsker de fleste mennesker en mere enkel, en mere overskuelig og en mindre travl tilværelse. Det er meget sjældent, jeg hører menensker sige det modsatte. De har været der - med fuld fart og en overfyldt kalender. Det gælder måske også dig.
 
Det kan også være, at du har en diffus fornemmelse, at ”der må være mere i livet end dette”. Måske står du over for en af de store livsovergange. Der er mange overgangsfaser i vores voksne liv, og det er forskelligt, hvilke der kommer til at volde problemer. For nogle er det overgangen fra 20-erne til de mere forpligtende 30-ere, for andre er det midtlivsovergangen og for nogle sker det i den sene voksendom.
 
 
 
Jan Brødslev Olsen | CVR: 19324532 | Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg - Danmark | Tlf.: +45 25861453